15. april 2009

Hvor mange aktive twitter brukere er det i Norge?

Det finnes i dag ingen offisielle og oppdaterte tall på antall brukere av Twitter i Norge. Det kan du bli med å påvirke nå. Er du på twitter kan du ved å følge @NorskeBrukere bidra til å gi et estimat på antall aktive brukere i Norge. Nye tall estimerer ca 20 mill unike brukere av Twitter worldwide.

Mer enn 5 millioner nye brukere siste 2 mnd.
I følge comscore.com rundet Twitter 10 millioner brukere på verdensbasis i februar 2009 og det rapporteres at økningen i unike brukere er på nærmere 1000 prosent siste året. Bare siden årsskifte hevdes det at antall brukere har økt med mer enn 5 millioner brukere.


Majoritet av twitter brukerne er 35 år eller eldre
I følge Alexei Oreskovic reporter i Reuters er twitter brukeren vesentlig eldre enn hva tilfellet er for facebook. I USA er 10 prosent av brukerne i aldersgruppen 55-64 år, nesten samme andel som gruppen 18-24 år med 10,6 prosent.

Lurer du på hvor mange tweets (meldinger) det sendes på Twitter finner du en live oppdatering her..

PS! TechCrunch.com melder i dag om 9,8 mill unike brukere av Twitter i USA (økning på 131 prosent fra februar 09), hvis veksten er like stor worldwide er det ca 20 mill unike brukere av Twitter ved utgangen av mars 2009.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

OM DENNE BLOGGEN

DigitalMiks er en fagblogg om internettmarkedsføring, sosiale medier, merkevarebygging, e-handel og andre fenomen i det digitale univers. 

Jarle's fotoblogg

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP