19. april 2009

Fiat eco:Drive - la deg inspirere!


Har du ikke fått med deg Fiat eco:Drive enda er den definitivt verdt ett besøk. eco:Drive er en applikasjon du laster ned fra nett og som hjelper deg som Fiat-eier å redusere drivstoff forbruket, CO2 utslippet og ikke minst du sparer penger. Lurer du på hva du kan gjøre for å gi dine kunder nytte- og merverdi er dette etter min mening et av de bedre tjenestene å hente inspirasjon fra.

Hvordan funker det?
Man laster ned eco:Drive applikasjonen fra Fiat sine nettsider. En USB stick settes i "BLUE&ME" inngangen i din Fiat. Alle data fra din kjøretur registreres på USB'en. Vel hjemme igjen laster du enkelt data inn i applikasjonen på din PC og vips får du analysert din kjørerstil og basert på dette gis du en "eco-index" verdi. Løsningen gir videre tips om hvordan du kan spare drivstoff, miljøet og penger basert på din unike kjørestil. Som bruker av tjenesten blir du også en del av Fiat ECOVILLE community.

Kanskje jeg skal bytte til en Fiat? Sannsynligheten for at jeg nettopp gjør det ble for min del betydelig større etter å ha sett eco:Drive applikasjonen. Fiat eco:Drive er også et godt eksempel på det John V. Willshire tar opp i presentasjonen "Do something for people"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

OM DENNE BLOGGEN

DigitalMiks er en fagblogg om internettmarkedsføring, sosiale medier, merkevarebygging, e-handel og andre fenomen i det digitale univers. 

Jarle's fotoblogg

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP